Cart
Стикер - Dalmatian Dog

Стикер - Dalmatian Dog

  • Производител: Colors of Life
  • Код на продукта: ACHCS00221
  • Наличност: Наличен, доставка 5 работни дни!

  • 27.00 лв.

Стикерите за кола на Elliz-bg са изработени върху качествено PVC фолио, което гарантира устойчивостта им върху всякакви повърхности. Мастилата, които използваме за тях, са водоустойчиви, екологични и изключително качествени – засилват реалистичността на изображението и не отделят вредни емисии във въздуха. Стикерите могат да бъдат почиствани много лесно - само с влажна кърпа, без това да навреди на изображението! Качеството на продуктите е гарантирано, защото са произведени, спазвайки стандарт ISO 9001:2015. 


Защо да изберете нашите стикери за стена?

  • Гарантирано качество.

  • 100% екологичен продукт.

  • Право на връщане на продукта – 30 дни от датата на закупуване. Заедно с покупката на стикер, получавате и право да върнете продукта в срок от 30 дни от датата на покупката! Условието е единствено той да не е отлепван от транспортната лента и основата и лепилния слой да е незамърсен и неповреден.

МОНТАЖ НА СТИКЕРИ

При пристигане на вашата поръчка, следвайте долните няколко стъпки, за да залепите вашият нов стикер:

 1. За да е максимално защитен стикерът пристига навит около тубус (ако е поръчан с подаръчна опаковка, той се намира навит вътре в тубуса). Разопаковайте пратката и сложете стикерът с лицето надолу върху равна повърхност.
 2. Лицето на стикера е покрито с транспортно фолио (матово фолио, което е върху вашия стикер). То ви служи да пренесете стикера и да го залепите на желаното място.
3. След като сте сложили стикера с лицето надолу върху равна повърхност отстранете белия гръб.4. Вдигнете стикера и го позиционирайте на желаното място. С шпатула (или обикновена дебитна, кредитна карта) разтъркайте върху местата, които са покрити от вашия стикер, за да залепне хубаво върху избраната от вас повърхност.5. Отстранете внимателно транспортното фолио от лицето на вашия стикер! Отново използвайте шпатула.


Зарадвайте ваш любим човек с красив и оригинален подарък. Авторските ни дизайни ще бъдат перфектна декорация, която ще придаде уют и свежест. 


  

Искате да отпечатаме вашата снимка или точно конкретно изображение? Посетете нашата страница, от която можете да направите запитване тук или се свържете с нас на телефон 0889 944 701 или ни пишете на имейл shop@elliz-bg.com