Cart
Фототапет за врата - Photo wallpaper – Stairs from nature I

Фототапет за врата - Photo wallpaper – Stairs from nature I

  • Производител: Bimago
  • Код на продукта: VERO_A1-TNTTUR0307
  • Наличност: Наличен, доставка 10 работни дни!

  • 72.74 лв.
  • 58.20 лв.

Трайният и устойчив на надраскване флизелинов фототапет за врата "Фототапет за врата - Photo wallpaper – Stairs from nature I" е ефектна декорация и отлично допълнене към интериора на жилището. Декоративните флизелинови тапети за врата се монтират с помощта на лепило. Могат да бъдат залепени във всяко помещение, дори в банята или кухнята. Можете да ги използвате като стикер за входна или вътрешна врата.

Висококачествен печат
Цифровото качество на печата с резолюция до 600 dpi в уникална технология и ярките цветове ще поменят изцяло Вашата врата.

Лесен монтаж
Тапетът за врата се състои от удобни за монтаж хоризонтални ленти с широчина 50 cm, чиито монтаж е изключително лесен. Нанесете лепило върху повърхността на вратата. Залепете лентите, една след друга. Притиснете силно, изравнете отстрани и готово! Без гънки и мехурчета с въздух.

Екологично и безопасно
Стикерите за вътрешни врати са продукти без мирис. Тъй като използваме безопасни материали, можем да Ви предложим нашите модели сащо така и за спални помещения и детски стаи

Безопасна опаковка
Тапетът е навит на руло и фабрично опакован в дебел картон, който го защитава по време на транспорт. Всяка картонена опаковка с тапет съдържа инструкция за залепване на тапета.

Грамаж: 120 g/m2
Брой части: 5
Широчина на ролката: 50cm
Техника на печат: лазерен печат (термо реактивен печат)

Тагове: