Cart
Фототапет - 3D Dancing Hexagons

Фототапет - 3D Dancing Hexagons

  • Производител: Colors of Life
  • Код на продукта: APF00063
  • Наличност: Наличен, доставка 5 работни дни!

Въведете желан размер на фототапета в сантиметри.

  • 40.00 лв.
  • 28.00 лв.

Фототапетите, произведени от Colors of Life, са напечатани върху висококачествена и устойчива хартия. Тe могат да се поставят на различни стенни покрития, създават уют и настроение във всеки дом или   офис. Качеството на продуктите е гарантирано, защото са произведени, спазвайки стандарт ISO 9001:2015. Всички фототапети на марката Colors of life  могат да бъдат поръчани и с точно определени от вас размери, защото техните дизайни са авторски и уникални.

 ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ФОТОТАПЕТИТЕ НИ

За създаването на фототапетите на марката Colors Of Life се използва хартия от най-висок клас.Едно от ключовите предимства на нашите фототапети е, че те притежават PVC покритие, което не се драска и позволява миене с неагресивни препарати. Материалите, с които работим са от най-висок клас и притежават собствен сертификат за  качество.

Нашите мастилата, са изцяло екологични и водоустойчиви.Цветовете са пъстри, ефектни, с естествен блясък, яркост и наситеност. Сертификатите за качество, които притежават, ги позиционират като безопасни за употреба в детски стаи, детски градини и всички обитавани пространства във вашия дом, тъй като не отделят  никакви вредни миризми и летливи вещества.


Фототапетите се предлагат стандартно с няколко вида хартия:


 

Искате друг вид материал за вашия фототапет? Разполагаме с колекция от още много модели – гладки, релефни и дори самозалепващи се.

Монтажа на нашите фототапети е удивително лесен. Просто следвайте инструкциите.ТУК

 Желаете фототапет по индивидуален дизайн или с ваша снимка? Не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната ни форма и ние ще реализираме вашата мечтана идея. 

 Ако имате допълнителни въпроси, може да ни позвъните на телефон: +359 889 944 701 или да ни пишете на имейл shop@elliz-bg.com.