Cart

Текущи тенденции в декорациите на дома

Текущи тенденции в декорациите на дома

Домашният декор е тема, върху която много хора трябва да помислят. Това важи особено в среда, в която повечето хора са започнали да работят от домовете си. Артикулите за интериорен декор са много търсени, а ремонтът на дома е едно от основните занимания на милиони по света, в наши дни. 

И така, днес ще разгледаме кои текущи тенденции в декорацията на интериора на жилища се наблюдават:

Ако през 2020/2021г. беше отделено много внимание на цветовете, които предават състояние на мир и спокойствие, то през 2022г. на мода са силните нюанси, като синьо и/или зелено. Такива, също търсят топли тонове на кафяво и сиво, контрастиращи с природата. Според специалистите тези нюанси създават усещане за баланс и са солидна основа, която улеснява комбинирането на декоративни елементи.

Според уебсайтовете за домашен декор има 8 модерни стила на дизайн за 2022г. 

И така, понеже има от какво да избирате стилове, може да се спрете на този, който ви подхожда най-добре.

Ето ги и тях: скандинавски, минимслистичен, модерен рустик, индустриален, етнически или бохемски, уаби-саби или средиземноморски стил. 

Елементи за интериорен декор в тендьенция, през 2022г. 

В специализираните сайтове за дома можете да намерите много достъпни декорации за дома, с които да създадете красив дизайн. С помощта на задълбочено търсене може да купите евтини интериорни предмети, особено след като простите тенденции, минимализмът и  много ясен дизайн на мебелите са на мода в настоящата година. Така в интернет може да откриете поне онлайн магазин Elliz.bg за домашна декорация, където да изберете перфектните продукти за страхотна декорация на дома. Тук ще откриете фототапети, тапети, паравани, стикери, картини и декорации и дори да направите индивидуална поръчка. 

Тази година скандинавският стил е оценен със светло дърво. Този материал може да се използва не само за подови настилки, но и за покриване на стени или тавани.


През 2022г. обзавеждането на дома на достъпна цена, помага за създаването на органична и устохчива среда, така че се залага на използването на устойчиви и естествени материали, особено дърво. 

В уебсайтовете за декориране на интериора ще намерите много идеи за създаване на страхотен интериор. Светло дърво ще е връхната точка на многофункционалните помещения.

Евтин интериорен декор за проста декорация през 2022г. 

И така, на мода са евтините и прости интериорни предмети с „уау“ ефект. Тази година простотата означава съвършенство.

През 2022г. интериорният декор на дома включва много естествени материали, като различни видове дърво, бамбук или ръчно изработени материали, както и желязо, стомана или бетон.

Както вече споменахме, през 2022г. тенденцията са естествените материали. В допълнение към декоративната им роля, използването на тези материали е много важно в среда, където има драматично изменение на климата и трябва да се разработят решения на проблема с пластмасовите орнаменти. Текущи тенденции в декорацията на дома през 2022г. ще въведат нова ера в устойчивия дизайн.  


Индустриалната елегантност ще бъде тенденция тази година. Тя може да бъде включена в декора на дома с евтини интериорни елементи, като боядисани тухли, бетон или дървени подове, впечатляващи метални столове или кристални полилеи и много други дизайнерски елементи. 

Какъвто и стил да изберете, 2022г. трябва да е годината на простотата що се отнася до декора на дома. На адрес: https://elliz-bg.com/ ще откриете онлайн магазин за текущи тенденции в декорацията, който е на ваше разположение. В него ще намерите интериорни предмети, с които да обзаведете мечтания си дом само с няколко щраквания. 

Приятно пазаруване!