Cart
Тапет - Ghost

Тапет - Ghost

  • Производител: Colors of Life
  • Код на продукта: APT00019
  • Наличност: Наличен, доставка 5 работни дни!

  • 25.00 лв.
  • 17.50 лв.

Нашите тапети се предлагат в индивидуални размери. Премерете размерите на стената, която искате да освежите и след това ги въведете в калкулатора, той автоматично ще изчисли квадратните метри и цената на тапета ви. 

Цената, която виждате преди да въведете размерите си е за един квадратен метър.

Тапетите, произведени от Colors of Life, са отпечатани върху висококачествена и устойчива хартия. Те могат да се поставят на различни стенни покрития, създават уют и настроение във всеки дом или офис. Качеството на продуктите е гарантирано, защото са произведени, спазвайки стандарт ISO 9001:2015.Всички тапети на марката Colors of life  могат да бъдат поръчани и с точно определени от вас размери, защото техните дизайни са авторски и уникални.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТАПЕТИТЕ НИ

За създаването на тапетите на марката Colors Of Life се използва хартия от най-висок клас.Едно от ключовите предимства на нашите тапети е, че те притежават PVC покритие, което не се драска и позволява миене с неагресивни препарати. Материалите, с които работим са от най-висок клас и притежават собствен сертификат за  качество.

Нашите мастилата, са изцяло екологични и водоустойчиви.Цветовете са пъстри, ефектни, с естествен блясък, яркост и наситеност. Сертификатите за качество, които притежават, ги позиционират като безопасни за употреба в детски стаи, детски градини и всички обитавани пространства във вашия дом, тъй като не отделят никакви вредни миризми и летливи вещества.

Тапетите ни се предлагат стандартно с няколко вида хартия:

 

Искате друг вид материал за вашия тапет? Разполагаме с колекция от още много модели – гладки, релефни и дори самозалепващи се тапети.

 

Монтажа на нашите тапети е удивително лесен. Просто следвайте инструкциите:

https://elliz-bg.com/index.php?route=information/information&information_id=8 


 Желаете тапет по индивидуален дизайн? Не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната ни форма https://elliz-bg.com/index.php?route=product/category&path=91

 и ние ще реализираме вашата мечтана идея. 

 

Ако имате допълнителни въпроси, може да ни позвъните на телефон: +359 889 944 701 или да ни пишете на имейл shop@elliz-bg.com.