Cart

Общи условия за ползване

Условия за ползване:


 

За ползването на онлайн магазина ЕЛЛИЗ-БГ за вашето улеснение, не е нужно да имате регистрация.

Фирмата си запазва правото винаги и по всяко време да променя информацията, съдържанието и начина на достъп. Всеки потребител е обвързан с общите условия за ползване от първоначалното влизане до напускане на онлайн каталога.

За да направите поръчка, трябва да изпратите попълнена формата за обратна връзка, която се намира под всеки продукт!

Попълват се следните полета:

  1. Име
  2. Валиден email адрес.
  3. Точни и вярно попълнени адреси за доставка.
  4. Задължително телефон за контакт.

 

Когато направите поръчка или запитване за фототапет, ще получите потвърждение на посочения от Вас e-meil адрес. Администраторът на онлайн магазина ще се свърже с Вас по телефона за да уточните подробностите по запитването или поръчката.

 

Ограничения:

Посетителите на онлайн магазина нямат право:

  1. Без писмено разрешение на фирмата да разпространяват наши материали, текстове, картинки, образи и части от www.elliz-bg.com
  2. Да пускат фиктивни – фалшиви поръчки или запитвания с цел претоварване на системата.

 

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА :

1.Поръчаната стока ще се достави на адреса който е посочен от клиента при регистрация /може и до поискване до куриерски офис/.

2.Доставката се осъществява с куриерска фирма SPEEDY, клиентът е длъжен да заплати сумата на наложения платеж и стойността на доставката при получаване на поръчката. 

3.Стоката се получава в подходяща заводска опаковка  защитена при транспортирането, от твърд картон.

4.Инструкцията за монтаж, размерите и сертификатите за качество свързани с продукта е отпечатана в началото на ролото с изображението. Лепилото и помощните материали не са включени в опаковката!

5.Транспортните разходи, ако не е упоменато друго се заплащат от клиента заедно с цената на стоката.

 

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ на поръчаната и доставена стока може само и единствено в долуописаните случаи:

- Стоката при транспортирането е повредена;       ВАЖНО ! Моля,настоявайте веднага за изготвянето на протокол  от служителя за повредата, в противен случай ,не можете да докажете ,че стоката не е увредена от вас самите !

- Срока за доставка не е спазен;

- Цената не е действителната от офертата;

-Продукта е не съотвестващ на описанието: погрешен модел, размери, или  материал .

При условията на чл.69, ал.3 от ЗЗППТ /закон за уреждане на рекламации/

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца. Рекламации свързани с неуспешен монтаж не се приемат ,всичко свързано с монтирането на продукта не е отговорност на доставчика!

Рекламация на вече монтирани продукти не се приемат.

Рекламация на индивидуални поръчки по задание от клиента  не се приемат.

-При условията на чл.55, ал.1 от ЗЗППТ/връщане на закупена стока/


Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 7 работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай търговеца е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. Търговеца има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. Сумите на върнатите стоки за възстановяват по банков път в 10 дневен срок. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца.

 

 

С тези условия Вие се съгласявате да получавате на Вашите посочени имейли известия от www.elliz-bg.com относно поръчки, отстъпки и оферти на нашите стоки.

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ако имате въпроси по поръчката си, не се притеснявайте да звъннете на оператор продажби ON-LINE магазин на телефон

GSM 0889 944 701

Работното време на нашият оператор е от 08:00 до 17:00 часа.

Поръчките се обработват всеки делничен ден от 08:00 до 17:00 часа,  направени поръчки до 12:00 ще бъдат изпратени същия ден след като нашият оператор се свържи с клиента за потвърждение на поръчката на посочения от тях телефон при регистрация. Поръчки получени след 12:00 часа се обработват на следващия ден. Поръчки които са получени по празничните дни както и в събота и неделя се изпращат на следващия работен ден. Стоката се доставя в срок от 10 работни дни от потвърждение на поръчката.

 

Поръчки НЕ ПОТВЪРДЕНИ И С НЕТОЧНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА СЕ ОТХВЪРЛЯТ и не се изпращат.